Használati útmutató

Használati útmutató

Termékkategóriák

A weboldalon található használt gépeket kategóriákba rendezve böngészheti a weboldalon. A kategóriákat a fejléc alatti menüben találja. Az egyes kategóriákra történő kattintással az adott kategóriába tartozó használt gépek listázódnak ki.

Listák használata

Lista elemeinek sorbarendezése

Az egyes kategóriák listáit rendezheti csökkenő vagy növekvő sorrendben a “rendezés” címke alatt található legördülő menüben. A listák a következő szempontok szerint rendezhetők:

  • Termék megnevezése (ABC sorrendben) – alapbeállítás
  • Azonosító száma
  • Gyártó neve
  • Termék ára (ha meg van adva)

Gyártó szerinti szűkítés

A listát szűkítheti gyártók szerint, ha a “gyártó” címke alatti legördülő menüben kiválasztja az Ön által keresett gyártót. A kiválasztás után a listában csak a kiválasztott gyártó gépei fognak megjelenni.

A teljes lista megjelenítéséhez – a szűrőfeltétel törléséhez – vigye az egeret a “gyártó” címke alatti legördülő menüre és kattintson az Összes gyártó menüpontra.

Lista elemeinek száma

A listák alapesetben maximum 10 elemet jelenítenek meg. Ha a kategória ennél több elemet tartalmaz, a lista tetején és az alján további oldalakra történő navigálási lehetőség jelenik meg.

A lista jobb felső sarkában egy legördíthető menüben beállíthat nagyobb értéket, így a lista egy oldalon maximálisan kiválasztott elemszámot fogja tartalmazni. Ha a “mind” lehetőséget választja, akkor a kategóriában található összes gép egy oldalon fog listázódni.

Tulajdonságok szerinti szűrés

A listák szűkíthetők a jobb oldali szürke boxban található tulajdonságok szerint. Kattintson a keresett tulajdonságra és a lista csak a kiválasztott tulajdonságoknak megfelelő gépeket fogja tartalmazni. Egymás után több tulajdonság alapján is szűrhet – ebben az esetben a szűrhető feltételek dinamikusan változnak a listában található gépek tulajdonságai szerint.

Keresés az oldalon

A jobb felső sarokban található keresőbe az adott gyártót vagy típust beírva a gépek kilistázhatóak. Közvetlenül a kereső alatt hármasával jelennek meg a gépek, az ablak alján található nyilakkal lehet lapozni. A MUTASD MINDET gombra kattintva egyszerre megtekinthető a keresett szónak megfelelő összes találat.

Érdeklődés/Ajánlatkérés

Ajánlatot kérni, érdeklődni lehet az egyes gépekről. A típusok szerinti listában az egyes gépek mellett megjelenő kérdőjelre kattintva, név és e-mail cím megadásával lehet feltenni a felmerülő kérdéseket. A gépek adatlapján a jobb oldali szürke boxban található ‘Kérdésem van!’ gombra kattintva szintén elérhető az ajánlatkérő felület.

Regisztráció

Az oldal tetején a ‘belépés/regisztráció’ gombra kattintva megjelenik a regisztációs lap. A mezőket értelemszerűen ki kell tölteni és a ‘Regisztrálás’ gombra kattintva egy visszaigazolandó e-mail kerül kiküldésre a megadott címre. A visszaigazolást követően a felhasználónév és jelszó megadásával lehet belépni az oldalra.

A regisztráció előnye, hogy ajánlatkérésnél nem kell megadni a nevet és e-mail címet minden egyes gépnél, csupán egyszer kell bejelentkezni. Amennyiben Használtgép értesítőnkre feliratkozik, a kívánt kategóriákban automatikusan értesítőt kap legújabb ajánlatainkról.