Szerszámok forgótáras gépekhez
Speciális szerszámok forgótáras gépekhez

Speciális szerszámok minden esetre. Sok vevő nem is gondolná, hogy mi mindenre képes a lemezlyukasztógépe. Szakértő kollégáink szívesen adnak tanácsot a műszaki problémáik megoldásában és a gépeik termelékenységének növelésében. Számos mintalemezzel rendelkezünk, amiken a speciális szerszám által lyukasztott/hajlított termék megtekinthető. Komoly érdeklődés esetén a szerszámok tesztelésére is van lehetőség.

Menetformáló szerszam

 

A Wilson Tool menetformázó szerszáma lehetővé teszi a magas precizítású formázott menetek létrehozását.

Golyós és kefés matricák

A golyós és kefés matricák csökkentik a lemez és a szerszámok sérülésének lehetőségeit formázások esetén. A lemez karcolódása is teljes mértékben kikerülhető, amennyiben a tár üres állomásaiba ilyen matricákat helyeznek be.

Vonalnyomó szerszám

 

Vonalnyomó szerszám használható számok, illetve betűk készítéséhez, "V"-alakú barázda süllyesztésére hajlítási vonalak mentén, hogy a lemez meghajlításában segítsen.

Zsanérozó szerszám egyleütéssel

 A Wilson Tool zsanérozó szerszáma egy leütés alatt három vagy több fél-zsanért készít- így 900%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos zsanérozó szerszámok.

Híd szerszámok

A Lance & Form híd szerszámok felhasználhatóak felső élek, kártyavezetők, lokátorok, osztások, ventillátorok formázására.

Extrusion - szemnyomó szerszám

Szemnyomó szerszámok széles körben alkalmazahtóak, menetmetsző csavarokhoz, csőtartók hűtéséhez, légáramú berendezésekhez, illetve futófelületekhez.