Szerszámok forgótáras gépekhez
A legmodernebb szerszámrendszer

Akár Amada, akár Prima Power gépről beszélünk a Wilson Tool kínálja a legmodernebb szerszámrendszereket. Ezek használatával nagy mértékben nő a termelékenység és a szerszám élettartam, mialatt csökken a beállítással eltöltött idő és a hibalehetőség. Amada és Prima Power gépekhez ez a HPX szerszámrendszer. Akár a meglevő beszállítójának a szerszámházaiban is használható! 

 

EXP adapterek - HPX szerszámrendszer

 
A Wilson Tool által kínált EXP bélyegtartó adaptereket úgy fejlesztették ki, hogy minden elterjedt szerszámrendszer A és B állomású szerszámházaihoz illeszkedjenek. Tehát az EXP bélyegtartó adapterrel Ön egyszerűen behelyezheti a meglevő szerszámházába az EXP bélyegbetétet, és már használhatja is. Ez a Wilson Tool szakértői által kifejlesztett innovatív termék megnöveli a gépeinek a termelékenységét, csökkenti a szerszámköltséget, raktárhelyet takarít meg. Ráadásul megnöveli a köszörülések közti időtartamot, mert a bélyegbetétek sokkal tartósabbak, mivel minden EXP bélyegbetét a Wilson Tool exkluzív Ultima™ porkohászati úton előállított prémium szerszámacéljából készül, amely kétszer hosszabb élettartamot biztosít, mint a legtöbb standard bélyegé.
A HPX komplett felső szerszám ötvözi az EXP bélyegcserélő technológiáját a szétszerelés nélküli bélyegmagasság állítás lehetőségével. A HPX komplett felső szerszám támogatja az ABS vagy a nem-ABS olajozást, működőképes minden vastag forgótáras gépben és használható kör vagy egyéb alakú lyukasztásra. A szétszerelés nélküli szerszámhossz állítás segítségével jelentősen növelheti a termelékenységet.