Wilson Tool
Szerszámok forgótáras gépekhez

A leginnovatívabb fejlesztések, melyekkel nagy mértékben csökkenthető a szerszámköltség, lerövidül a gépek állásideje miközben drasztikusan növelhető a gépek termelékenysége! A legmodernebb szerszámrendszerek és bevonatok mellett az Ön meglevő szerszámházaiba is tudunk szerszámot szállítani. A nagyon rövid szállítási határidő  és mérnöki tanácsadás is természetes.

 • Akár Amada, akár Prima Power gépről beszélünk a Wilson Tool kínálja a legmodernebb szerszámrendszereket. Ezek használatával nagy mértékben nő a termelékenység és a szerszám élettartam, mialatt csökken a beállítással eltöltött idő és a hibalehetőség. Amada és Prima Power gépekhez ez a HPX szerszámrendszer. Akár a meglevő beszállítójának a szerszámházaiban is használható! 

   

 • A Wilson Tool a standard szerszámoknál is a legmagasabb minőségű gyorsacélt használja. A standard szerszámok kínálata a legszélesebb körű, tehát ami a konkurens gyártóknál már speciálisnak számít (ezért drágább a szerszám és lassabb a szállítás) az sok esetben a Wilson Toolnál még a standard kategóriában van, tehát alapáron és raktárról kerül kiszállításra.

 • A lemezmegmunkáló gépek használatában túlzás nélkül új dimenziót nyitott a WILSON WHEEL!

  Felejtse el a hosszadalmas, termelékenységrontó, gépidő és szerszámkopást nagyban növelő alkatrészek körül nibbelését! Felejtse el a hidak alkalmazását, a sorjátlanítást! Ívelt vágás, bordanyomás, hajlítás, kopoltyúzás, peremzés, lemezmegtörés, logózás is lehetséges a WILSON WHEEL alkalmazásával a modern Trumpf, Amada és Prima Power gépeken.

 • Speciális szerszámok minden esetre. Sok vevő nem is gondolná, hogy mi mindenre képes a lemezlyukasztógépe. Szakértő kollégáink szívesen adnak tanácsot a műszaki problémáik megoldásában és a gépeik termelékenységének növelésében. Számos mintalemezzel rendelkezünk, amiken a speciális szerszám által lyukasztott/hajlított termék megtekinthető. Komoly érdeklődés esetén a szerszámok tesztelésére is van lehetőség.

 • A Wilson Tool kínálja a legfejlettebb szerszámbevonatot, az OPTIMA-t. Ezzel a TiCN összetételű speciális technológiával felvitt bevonattal a magyar vevőink visszajelzése alapján akár 5-szörös szerszáélettartam is elérhető! Ez a bevonat rendkívül magas keménységet eredményez és a sima felületével csökkenti a súrlódást, ezáltal a szerszámon keletkező igénybevételt, illetve az anyagfelrakódást a szerszám felületére.

  Rozsdamentes lemez lyukasztásához ajánljuk a porkohászati úton előállított szerszámacélunkat, az ULTIMA-t. Ez a szerszámacél kétszer tartósabb szerszámot eredményez, mint a Wilson Tool egyébként is kiemelkedő minőségű gyorsacélja!

 •  A Multi-Tool-ok lehetővé teszik hogy 3, 8 vagy akár 24 szerszámot használjon 1 db szerszámhelyet elfoglalva. Ez növeli a forgótár kapacitását és csökkenti az átállási időket és a szerszám költséget.

  Egyes legmodernebb multi-tool-ok lehetővé teszik a szerszámok bármely pozícióban történő (elforgatva) lemezlyukasztását, illetve olyan multi-tool-okat is kínálunk, melyekbe standard méretű bélyegek használhatóak.