Szerszámok
Wilson Tool

A Wilson Tool International® a világ legnagyobb független fémlemezlyukasztó gépek és élhajlító gépek szerszámainak gyártója. Ennek elérését a rendkívül magas minőség és az egyedülállóan széles kínálat mellett a szupergyors szállítás, a legjobb szolgáltatás és a szakértő technikai tanácsadás tette lehetővé. A Wilson Tool segítségével az Önök szerszámköltségei nagy mértékben csökkenhetnek, a szállítási határidő lerövidül, és a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazhatja. 
  • A leginnovatívabb fejlesztések, melyekkel nagy mértékben csökkenthető a szerszámköltség, lerövidül a gépek állásideje miközben drasztikusan növelhető a gépek termelékenysége! A legmodernebb szerszámrendszerek és bevonatok mellett az Ön meglevő szerszámházaiba is tudunk szerszámot szállítani. A nagyon rövid szállítási határidő  és mérnöki tanácsadás is természetes.

  • Hozza ki a legtöbbet a Trumpf gépekből! Növelje a szerszámok élettartamát géptípustól függően 50%-al, vagy 100%-al! Növelje meg drasztikusan a gépek termelékenységét, miközben csökkenti a szerszámköltségeit! Ismerje meg a profitnövelés legjobb módját!

  • A szabadalmaztatott Nitrex™ bevonatos élhajlító szerszámok amellett, hogy rendkívül tartósak, ellenállóbbak az anyagfelrakódás ellen és csökkentik a nem kívánt lemezmegjelölést.
     A Wilson Express befogó rendszer jelenleg a legfejlettebb szerszámbefogó, ami lehetővé teszi az élhajlító szerszámok alulról történő cseréjét, elforgatott behelyezését Promecam rendszerben is. Mindezt rendkívül gyorsan, mert a szerszámcserével töltött idő az egyik legdrágább költség a vevőinknek.
  • Termékek széles választéka specifikusan a vevő igényeihez szabva, amely lehetővé teszi, hogy minden feladathoz a legjobb szerszám vagy minden géphez a legmegfelelőbb tartozék kiválasztását lemezlyukasztáshoz és hajlításhoz egyaránt. Szerszám köszörűgépek, szerszámtárolók, kenőanyagok, karbantartó alkatérszek és szerszámok.