Fémlemez megmunkáló gépek
SafanDarley

A fémlemez feldogozás evolúciója

A SafanDarley a kiemelkedően magas minőségű és technikai fejlettségű élhajlító-gépek és lemezollók az egyik vezető globális gyártója akár vékony, akár vastag lemezek feldolgozásához.

 • A világ legszélesebb elektromos élhajlító

  kínálata

  A SafanDarley kínálja a legtöbb verziót elektromos élhajlítókból. Mint az E-Brake elektromos élhajlító kifejlesztője, a SafanDarley folyamatosan erősítette a vezető pozícióját és egyedülállóan széles kínálatot fejlesztett ki: nyomóerő 35 tonnától 300 tonnáig, hajlítási hossz 1250 mm-től 4100 mm-ig. 

   

 • Hidraulikus élhajlítók 175 tonnától 1250
   
  tonnáig
   

  Az új generációs SafanDarley H-Brake rendkívül gyors és megbízható gyártási kapacítást ad a legmagasabb minőség biztosítása mellett. Ezen felül az új H-Brake úttörő opciókat kínál a környezetbarát gyártási folyamatokért, mely egyedülálló a heavy-duty hidraulikus élhajlító szegmensben.

  A SafanDarley H-Brake élhajlítók 175 tonna és 1250 tonna közti nyomóerővel és 3100 mm-től 6220 mm-ig terjedő hajlítási hosszal rendelhetőek. Ezeken a standard tartományú gépeken kívül  a SafanDarley vevő-specifikus gyártási megoldások széles tárát is kínálja. 

 • Hibrid lemezollók 2,0-6,5 méter hosszban

   

  A SafanDarley lemezdaraboló-gépei a legfejlettebb technikát alkalmazzák. Az M-Shear és B-Shear gépcsalád innovatív hibrid meghajtása rendkívüli kombinációja a hidraulikának és szervo-elektronikának. Energiahatékony, csendes és kevés olajat igényel. Az automatikus vágószög állítás, a csavarodásmentesen vágott vékony lemezcsíkok és a hulladék elválasztás szintén fontos előnyt jelent.

  Az M-Shear gépek maximálisan felszereltek és széles tartományból választhatóak. A B-Shear ugyanazt a csúcstechnológiát kínálja, de csak egy (310-6) kedvezően beárazott típust jelent, limitált számú opcionális felszereltséggel.