Nincs kategória

Általános Szerződési Feltételek

(Utoljára módosítva: 2020. szeptember 03.)

 

FOGALMAK:

Beszállító: Carveron International Kft.

Szállító: A Termék leszállítását végző fuvarozó cég.

Termék: A Vevő által rendelt alkatrész, standard élhajlító szerszám, speciális élhajlító szerszám, standard lyukasztó szerszám, speciális lyukasztó/formáló szerszám.

Standard: Minden olyan fenti Termék, ami a Gyártó katalógusában katalógusszámmal rendelkezik, nem egy bizonyos Vevő igényei szerint készül.

Speciális: Minden olyan Termék, ami a Vevőtől kapott adatok, rajzok alapján kerül gyártásra. A korábban már rajzok, adatok alapján gyártott, azonosítószámmal rendelkező szerszám továbbra is speciálisnak minősül.

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS:

A gyors és pontos árajánlat érdekében kérjük, hogy a Vevő az alábbi adatokat adja meg az árajánlat kérésben:

Alkatrész esetén:

 • A gép típusa, szériaszáma
 • Alkatrész pontos megnevezése
 • Lehetőség szerint az alkatrész száma és fotója

Standard élhajlító szerszám esetén:

 • Befogó típusa
 • Szerszám azonosító száma
 • Lemez vastagsága és minősége
 • Az olyan standard élhajlító szerszám, amire a Vevő módosítást kér (pld. rádiusz) már speciális élhajlító szerszámnak minősül.

Speciális élhajlító szerszám esetén:

 • Befogó típusa
 • Gép típusa, nyitása, lökete
 • Szerszám pontos méretei, vagy a szerszámmal gyártandó termék pontos méretei
 • Lemez vastagsága és minősége

Standard lemezlyukasztó szerszám esetén:

 • Gép típusa
 • Szerszámtartó pontos típusa, altípusa (pld. ABS, WLS stb.)
 • Szerszámállomás mérete termékenként
 • Szerszám azonosító száma / katalógusszáma
 • Lemez vastagsága és minősége
 • Matrica esetén annak típusa (pozitív, negatív, negatív-pozitív, hulladékmegfogós)
 • Matrica esetén a robbantási hézag

Speciális lemezlyukasztó/lemezformázó szerszám (Speciális szerszám) esetén:

 • Gép típusa
 • Szerszámtartó pontos típusa, altípusa (pld. ABS, WLS stb.)
 • Szerszámállomás mérete termékenként
 • Szerszám pontos méretei, rajza, vagy a forma/lyuk pontos méretei, rajza
 • Matrica esetén annak típusa (pozitív, negatív, negatív-pozitív, hulladékmegfogós)
 • Matrica esetén a robbantási hézag
 • Lemez vastagsága és minősége
 • Korábban már rendelt szerszámok esetén a Wilson Tool egyedi azonosító számának megadása
 • Szükséges alkatrész beazonosító-száma a szerszám robbantott ábrája alapján

Ajánlatkéréskor a Vevőnek a Termék vagy a gyártandó munkadarab pontos rajzát kell elküldenie. Bármely későbbi - akár minimális - változtatás is módosíthatja a megadott árat (pl. kikönnyítés). Termékrajz hiányában van mód az egyes speciális szerszámokhoz tartozó adatbekérő lapokon méretek és szükséges adatok megadására.

 

MEGRENDELÉS:

Megrendelést a Beszállító csak cégszerű, hivatalos (lehetőleg megrendelésszámmal ellátott) e-mailben vagy faxon fogad el. A Megrendelés elküldésével a Vevő vállalja, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a Beszállító Általános Szerződési Feltételeit. Amennyiben a Vevőn saját előírásokkal, feltételekkel rendelkezik és az eltér a Beszállítóétól, akkor a Megrendelés leadásával a Vevő vállalja, hogy csak és kizárólag a Beszállító Általános Szerződési Feltételeit fogadja el kötelező érvényűként.

A Megrendelés akkor tekinthető elfogadottnak, ha a Beszállító a hivatalos visszaigazolást megküldte a Vevő részére.

Az árajánlatban feltüntetett árak nettó árak.

Speciális hajlító/lyukasztó/formáló szerszámokra vonatkozóan:

Megrendelés esetén a Beszállító egy szerszámrajzot küld a Vevőnek. A szerszámrajzon szereplő minden adatot, méretet és kialakítást ellenőrizni kell Vevőnek. Ha valamelyik a Vevő szerint esetleg nem megfelelő, akkor azt mielőbb írásban is jelezni kell a Beszállító felé. Ha a szerszámrajzon minden megfelelő, akkor a szerszámrajzot a Vevőnek írásban kell jóváhagynia.  Az írásos jóváhagyásának a Beszállító általi kézhezvételéig a Termék gyártása nem kezdődik el! 

Az új speciális lyukasztó és formáló szerszámokat Wilson Tool minden esetben teszteli. Amennyiben ez a szerszámteszt nem megfelelő eredményű, a szerszámot újra kell tervezni és gyártani, így a speciális szerszámok esetén a megadott határidő csak irányadó. A speciális szerszámokat a Wilson Tool jó minőségű lemezeken teszteli és az elkészült speciális szerszámokhoz egy mintalemezt is küld a Vevőnek.

A mintatermék a Gyártó által használt lemezen garantálja a megfelelő méreteket. A Vevő által használt esetlegesen gyengébb minőségű lemez miatti reklamációkat a Beszállító nem tudja elfogadni. Lehetőség van a Vevő által használt lemezzel is tesztelni a speciális szerszámokat. Ehhez a Vevőnek a mintalemezt a Gyártóhoz kell beküldenie a saját költségére.

A Vevő vállalja, a megrendelt speciális szerszámok kézhezvétele után azokkal próbagyártást végez. Amennyiben a speciális szerszámmal gyártott munkadarab a Vevő szerint nem elfogadható és azt a Vevő szerint nem az általa használt esetlegesen gyengébb minőségű lemez okozza, akkor a Vevőnek haladéktalanul jelezni kell a minőségi kifogását a Beszállító felé. Ha ezt elmulasztja és/vagy a számára nem megfelelő munkadarabot létrehozó speciális szerszámot továbbra is használja, akkor az így keletkező selejtek költségét semmilyen módon nem háríthatja sem a Gyártóra, sem a Beszállítóra.

 

SZÁLLÍTÁS:

Az árajánlatban és/vagy megrendelés visszaigazolásban feltüntetett határidő a szerszám/alkatrész Gyártó általi szállításra átadásának határideje. A szerszámok/alkatrészek gyártói csak magas színvonalú szolgáltatást nyújtó Szállítóval szállítanak. A Beszállítónak a Szállító cégre nincs közvetlen ráhatása, ezért a Szállító által elkövetett esetleges hibákért, úgy, mint szállítási pontatlanságért, a megrendelt áru elvesztése stb. által okozott késedelemért és a Vevő számára esetlegesen abból keletkező költségekért, károkért, elmaradt haszonért a Beszállító semmilyen módon nem felel. Ilyen eset előfordulása esetén a Beszállító mindent megtesz a megrendelt áru minél előbbi leszállításáért, pótlásáért. A Vevő kérésére - amennyiben rendelkezésre áll - a Beszállító elküldi a Vevőnek az áru szállításának nyomon-követhetőségéhez szükséges azonosítószámot.

 

MEGRENDELT TERMÉK ÁTVÉTELE, ELLENŐRZÉSE:

Az áruátvételétől számított 1 munkanapon belül a Vevő köteles a megrendelt Terméket mennyiségileg és műszakilag is ellenőrizni. A Vevő köteles 3 munkanapon belül jelezni, ha a Termékkel kapcsolatban mennyiségi vagy minőségi kifogással kíván élni.

 

GARANCIA, TERMÉK VISSZAVÉTELE

Bármely megrendelt Terméknek a Beszállítóhoz vagy Gyártóhoz történő visszaküldésére csak a Beszállító írásos beleegyezése után van mód a Beszállító útmutatásai alapján. Téves megrendelés miatt visszaküldött Termék esetén a Beszállító által képviselt Gyártó minimum 25% kezelési költséget számolhat fel, melyet a Beszállító a Vevőre háríthat. Speciális hajlító, lemezlyukasztó vagy formáló szerszámok visszavételére nincs lehetőség. A Vevő általi nem megfelelő szerszámbeállításból fakadó szerszámtörésért a Beszállító nem vállal garanciát.

SafanDarley alkatrészek visszaküldésére abban az esetben van lehetőség, ha a Vevő által megrendelt alkatrész nem kerül beépítésre és az eredeti csomagolásban küldik vissza ill. ha semmilyen karc vagy egyéb sérülés nincs az alkatrészen.

Minden, ami a fémlemez megmunkáláshoz kell

Cégünk fő profilja a fémlemez megmunkálók igényeinek kiszolgálása. A képviselt gépgyártók rendkívül komoly tapasztalattal rendelkeznek és gépeik a legmagasabb elvárásokat is kielégítik. A gépek mellett szerszámokkal (élhajlító- és lemezlyukasztó), illetve besajtolható kötőelemekkel foglalkozunk. Ezekkel a szerszámokkal és kötőelemekkel Önök jelentős költségmegtakarítást tudnak elérni.

EUROSTAMP

Az olasz EUROSTAMP élhajlító szerszám gyártó kombinálja a rendkívül rövid szállítási határidőt, a legkedvezőbb árakkal és a magas minőséggel. Sokféle szerszámbefogó, ötletes kiegészítők a fémlemez feldolgozók igényei szerint.

´Kiegészítők élhajlításhoz

Wilson Tool az Ön partnere abban is, hogy élhajlító gépéhez magas minőségű alkatrészek és kiegészítők teljes választéka a rendelkezésére álljon.

Easy Sharp - Segítség a könnyű élezés

Az Easy Sharp a megoldás Önnek, hogy az élezés alatt megmaradjon a kapcsolatot a lehúzó, és bélyeg felső része között. Egyenesbe állítja és a helyén tartja a lehúzót az élezés alatt.

VIP tagság előnyei

Regisztráljon oldalunkon, amivel jogosult a VIP tagságra is.

A VIP tagság ingyenes, és hozzáférést biztosít a letöltésekhez, feliratkozhat Bérmunka értesítőnkre, és adhat fel hirdetést bérmunkára.

 

szöveg

Adapterek

Wilson Tool gyárt bélyeg és matrica adaptereket, melyek lehetővé teszik különböző sítusú, vagy állomású szerszámok átalakítását.

Emboss szerszám

Emboss szerszámot távtartók, nagy süllyesztések és anyacsavarok zárjának gyártásához használják.A komoly szakmai tapasztalattal rendelkező tervező csapatunk megtervezi a legalkamasabb szerszámot az Ön termékeihez.