Fémlemez megmunkáló gépek
Haeger

Az amerikai Haeger világszerte vezető pozíciót foglal el a kötőelem besajtoló gépek területén a sok évtizedes tapasztalatának, a kiemelkedő technikai megoldásoknak és a magas minőségnek köszönhetően. A forrasztás nélküli kötőelem rögzítés előnyei (nagyobb termelékenység, kiemelkedően jobb minőség, automatizálási lehetőség, hőbevitel nélküli eljárás, menetfúrás nélküli menetkészítés vékony lemezekben is) rendkívül meggyőzőek. Az automatikus kötőelem adagoló rendszerünk rendkívül nagymértékben csökkenti a gyártási időt. Az adagoló rendszer lehetővé teszi még a nagyon rövid kötőelemek használatát is.

  • Kötőelem besajtoló gépek a belépő szintű, kedvező áru típustól a teljesen automatizált rendszerekig. A Haeger két fő filozófiája a selejtmentes termelés és az egyszeri munkadarab kezelés.

  • Eredeti Heger szerszámok a tökéletes minőség érdekében. Manuális és automatikus szerszámozás.

  • Speciális szerszámok, speciális feladatokra. A Haeger nyitott az egyedi megoldások kidolgozására. Ha fizikailag lehetséges, akkor mi megoldjuk a bonyolult besajtolási feladatot! Nézze át a speciális szerszámainkat!