Prima Power
Automatizált Gyártórendszerek

Teljes és moduláris megoldásokat kínálunk az anyagfelhasználás és termelés automatizált menedzselésére. Rendszereink az egyszerűektől a legkomplexebb Night Train FMS-ig terjednek.

Prima Power PunchBend

 
A Prima Power PunchBend egy új, automatizált technológia a méretre vágott, készre hajlított termékek gyártására.
 

Prima Power PSBB

 

A kompakt PSBB gyártósor feldolgozza a lemeztárolóból érkező fémlemezeket és készre hajlított, magas minőségű terméket gyárt teljesen automatikusan. A gyártósorba integráltuk a lemezlyukasztás, lemezdarabolás, átmeneti tárolás és hajlítás munkafolyamatokat.

Prima Power LPBB

 
A kompakt LPBB gyártósor feldolgozza a lemeztárolóból érkező fémlemezeket és készre hajlított, magas minőségű terméket gyárt teljesen automatikusan. A gyártósorba integráltuk a lemezlyukasztás, lézervágás, hajlítás és inteligens alkatrész kezelési munkafolyamatokat.
 

Prima Power COMBO FMS

 

A COMBO FMS® egy rugalmas anyagkezelő rendszer a kompakt COMBO raktározással, ami kulcsfontosságú modul az anyagáramlás automatizálásában.

Night Train FMS

 

A Night Train FMS® készséggel automatizálja az anyag és információs rendszert, továbbá a különálló gyártási lépcsőfokokat egyetlen rugalmas folyamatba kombinálja.