Fémlemez megmunkáló gépek
Prima Power

A Prima Power az új márkanév mely két lemezfeldolgozó gép gyártásban meghatározó névből született: Prima Industrie és Finn-Power. A termékkínálatunk az egyik legszélesebb az összes gyártót tekintve is. A ThePUNCH, TheLASER, TheCOMBI, TheBEND, TheSYSTEM nevek a lemezlyukasztás, 2D és 3D lézervágás, kombinált lyukasztás/darabolás, kombinált lyukasztás/lézervágás, hajlítás és automatizáció termékvonalak nevei. Világszerte installált gépeink és rendszereink száma meghaladja a 10000-et.

  • A Prima Power a lézerek minden felhasználási területén (akár 2 dimenziós, 3 dimenziós vágásról, hegesztésről, vagy fúrásról is van szó) a legfejlettebb gépeket gyártja.

  • Több, mint 25 éves gyártói tapasztalattal, áttörő fejlesztésekkel a Prima Power csúcstechnológiájú, flexibilis hidraulikus és elektromos stancgépeket kínál.

  • Integrált rendszerek a stancolás & lemezdarabolás és a stancolás & lézervágás kombinálására. Kiemelkedően nagy termelékenységű gépek melyek optimális lemezfelhasználást biztosítanak.

  • A Prima Power szervo elektromos élhajlító-gépei a legmodernebb technológiát használják. Mivel nem tartalmaznak hidraulikát rendkívül csendesek, energiatakarékosak és kis karbantartás igényűek. Emelett viszont dinamikusak és  rendkívül pontosak is egyben.

  • A Prima Power szervo elektromos panelhajlítói a hajlítás technológia csúcsát képviselik. Szuper pontos hajlítások gépkezelői szaktudás igénye nélkül. 3 különböző szintű automatizáltságban mindenki megtalálja a cégének megfelelő panelhajlítót.

  • Teljes és moduláris megoldásokat kínálunk az anyagfelhasználás és termelés automatizált menedzselésére. Rendszereink az egyszerűektől a legkomplexebb Night Train FMS-ig terjednek.