Adira
Élhajlítók

Az ADIRA több, mint ötven éve gyárt megbízható fémlemez megmunkáló gépeket, melyek rendkívül megbízhatóak és nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Élhajlítóik (16-1350! tonna, illetve 0,6-10 méter akár tandemben is) az egyszerű kiviteltől egészen a legmodernebb technikai megoldásokkal rendelkező gépekig terjed. Számos magyarországi referenciával rendelkezünk. A gépek megbízhatóságát tükrözi az alapáras 2 év, munkaóra korlátozás nélküli garanciánk.

ADIRA Bluebender

 

Az Adira Bluebender élhajlítógépeket a hidraulika mentes, elektromos, közvetlen meghajtás, nagy sebességek, löket és nyitás jellemzi. Mindez a konkurens gépeknél jelentősen kedvezőbb áron elérhető. 

ADIRA PM

 

Adira gépek a legjobb ár-érték arányban. Kedvező ár, megbízhatóság, pontosság.

ADIRA PA

 

Az Adira PA új hajlítási koncepciót jelent a speciális kialakítású Hexa C® vázával. Rugalmasság, gyorsaság, pontosság, megbízhatóság jellemzi.

ADIRA PF

 

Az Adira PF élhajlítók kiemelkedő sebességet, nagy nyitást, löketet, megízhatóságot és pontosságot kínálnak elérhető áron.

ADIRA GreenBender

 

A hibrid GreenDynamics hajlító technológia rendkívüli pontosságot és csökkentett fenntartási költségeket jelent. Az ideális választás a 21. századi felhasználónak.

ADIRA PH

 

Ahol az extra nagy méret és/vagy nyomóerő szükséges ott az Adira PF szériájú gépek kínálják a legkedvezőbb megoldást. Rengeteg referencia világszerte. Akár 1000 tonna feletti nyomóerő és akár 10 méter feletti hajlítási hossz.

ADIRA Robot cellák

 

Az Adira automatikus gyártási rendszerei kedvező áron kínálják a kíváló hajlítási ismételhetőséget és pontosságot garantáló robotizált élhajlítást.