Fémlemez megmunkáló gépek
Adira

Az Adira 52 éves gyártói tapasztalattal rendelkező Élhajlító-gép és Lemezdaraboló olló gyártó. Kínálata a legkisebb gépektől a 10 méteres hosszal és akár 1350 tonna nyomóerővel rendelkező élhajlítókig terjed. Számos magyarországi referenciával rendelkezünk.

  • Az ADIRA több, mint ötven éve gyárt megbízható fémlemez megmunkáló gépeket, melyek rendkívül megbízhatóak és nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Élhajlítóik (16-1350! tonna, illetve 0,6-10 méter akár tandemben is) az egyszerű kiviteltől egészen a legmodernebb technikai megoldásokkal rendelkező gépekig terjed. Számos magyarországi referenciával rendelkezünk. A gépek megbízhatóságát tükrözi az alapáras 2 év, munkaóra korlátozás nélküli garanciánk.

  • Az ADIRA több, mint ötven éve gyárt megbízható fémlemez megmunkáló gépeket, melyek rendkívül megbízhatóak és nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Lemezollóik (2,5-6 méter, ill. max. 25mm! lemezvastagságig) az egyszerű kiviteltől egészen a legmodernebb technikai megoldásokkal rendelkező gépekig terjed. A lemezollóknál - csakúgy mint az élhajlítóknál - a garancia 2 év, mely munkaóra korlátozás nélkül értendő.